Novilon - lijevani poliamidi

 Lijevani poliamidi - materijal "Ugradi i zaboravi"

NOVILON - lijevane poliamide proizvodimo u suradnji s poznatom britanskom tvrtkom NYLONCHEM Ltd, koja je u zadnjih 25 godina stekla ugled kao jedan od vodećih proizvođača lijevanih poliamida u Velikoj Britaniji. U oštroj konkurenciji to je NYLACAST SYSTEMS Ltd postigao u prvom redu s proizvodima najviše i stalne kakvoće, kakvu svojim kupcima jamči i AKRIPOL.

Materijal "Ugradi i zaboravi"
Ako se za bilo kojl materijal može reći: »Ugradi i zaboravi", to je zasigurno NOVILON-OILON.
S odgovornošću tvrdimo da je već pri uobičajenoj primjeni izdržiljivost lijevanih poliamida pet do deset puta veća nego izdržljivost njihovih metalnih prethodnika od lijevanog željeza, bronce, aluminija ili mjedi. NOVILON-OILON izdrži jos pet do sedam puta dulje od ostalih poliamida.

Proizvodnja gotovih strojnih dijelova po narudžbi
Veliki dio NOVILONA izrađujemo prema želji i specifikaciji kupaca u gotove dijelove
već u našoj strojnoj obradi. AKRIPOL je opremljen najrmodemijim uređajima koji osiguravaju najvišu kvalitetu i pouzdanost isporuke.

Tehnički savjeti
U suradnji s našim licenciranim partnerma možemo ponuditi tehničke savjete koji su utemeljeni na našem  dugogodišnjem iskustvu u industrijskoj primjeni NOVILONA.
Savjetujemo pri konstrukciji originalnih dijelova kao i pri zamjeni metalnih dijelova u strojevima i drugim uređajima.
Ovisno o opterećenju i o drugim radnim uvjetima, savjetujemo također pri izboru optimalnog materijala, a po potrebi razvijamo i "materijale po mjeri" prema vašem zahtjevu i potrebama.