Servis i održavanje svjetlosnih kupola i traka

Akripol iskustvo, kvaliteta i prolagodba okolišu

Prema Zakonu o zaštiti od požara u Republici Hrvatskoj (članak 18), vlasnici građevina, građevinskih dijelova i prostora dužni su održavati u ispravnom stanju postrojenja, uređaje, električne, plinske ventilacijske i druge instalacije, dimnjake i ložišta kao i druge uređaje koji mogu prouzročiti nastajanje i širenje požara, sukladno tehničkim normativima, normama i uputama proirvođača, o čemu moraju posjedovati dokumentaciju.

 

U skladu s tim Akripol Zagreb pruža svojim kupcima ugovornu uslugu redovnog godišnjeg servisiranja svih elemenata naših protupožarnih sustava.

 

Svjetlosne kupole, trake i sustavi za otvaranje izrađeni su od kvalitetnih materijala koji su izuzetno otporni na starenje i ekstremne vremenske prilike.

Savjeti što možete učiniti i sami:

- svakih šest mjeseci obavite vizualni pregled sustava. Pregledajte da li su na sastavnim dijelovima vidljiva bilo kakva ošte}enja i provjerite da li su svi elementi za pričvršćivanje čisti i na svom mjestu.
- kupole i trake prema potrebi operite neabrazivnim tekućim sredstvima za pranje koja su namijenjena pranju plastičnih materijala.

Svi svjetlosni elementi su atestirani i imaju sve potrebne certifikate i licence. Svjetlosne elemente od lijevanih akrilnih ploča izrađujemo u skladu s međunarodnim sustavom kvalitete ISO 9001/2000 koji osigurava praćenje u razvoju, proizvodnji, preradi i trženju polimernih proizvoda, a proizvodimo i pod okriljem certifikata ISO 14001/ 1997, koji štiti okoliš.